Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
Ansiktrengöring 100ml

Ansiktrengöring 100ml

1 / 1
Ansiktrengöring 100ml

Ansiktrengöring 100ml

Art. nr: MUHZSM
La Cure
(0 recensioner) Recensera
La Cure - Mjölk Ansiktsrengöring, minerals 100 ml Art nr. LC9910180 Vikt: 170g RENGÖRINGSMJÖLK för ...läs mer
Lagerstatus
  Finns i lager
149,00:-
Fraktkostnad 48,75:-

La Cure - Mjölk

Ansiktsrengöring, minerals 100 ml

Art nr. LC9910180

Vikt: 170g

RENGÖRINGSMJÖLK för ansiktet innehåller en speciell mix av Dödahavssalt, vitamin E och veteprotein som rengör på djupet. En kvalitetsprodukt från La Cure baserad på växtoljor och naturens mineraler från Döda Havet.

Börja alltid med rengöring för optimal hudhälsa.

La Cure Rengöringsmjölken avlägsnar snabbt och effektivt orenheter, överproduktion av talg och makeup rester. Ger huden spänst med aktiva och naturliga mineraler.

Så lägger man grunden till friskare, mer vital hud samtidigt som man hjälper den återfå sin naturliga fuktbalans och fasthet.

Ytterligare har denna "face cleaner" mineralrika produkt stimulerande effekt på blodcirkulation i det översta hudlagret.

Döda Havet:

Döda Havet: Hudvård från Döda Havet är kända sen antiken för att vara välgörande för skadad hud. Döda havet besöktes redan av den vackra Kleopatra i jakt på skönhet och hälsa.

La Cure skönhetsprodukter bygger på moderna vetenskap, naturliga recept och historiska kunskaper om avslappning och föryngring.

Döda Havet har höga halter naturliga mineraler som bidrar effekitvt till hudens egen ökad ämnesomsättning. Detta ökar celltillväxten och bibehåller fuktbalansen.

Forskare från hela världen bekräftar det människorna i detta område känt till i tusentals år: den välgörande verkan som Döda havets salta vatten och mineralrika lera har på huden.

Användning: Applicera ett tunt lager, som du sedan torkar bort med en bomullstuss.

Rengöringsmjölken rengör på djupet, återfuktar huden och mjukgör samt återskapar den naturliga PH-balansen i huden.

La Cure skönhetsprodukterna tillverkas under strängaste ISO-kvalitetskontroll och är godkända av US Drug & Food Administration.

Inga djurförsök!

Sökord: Facial Cleansing Milk - Lait Démaquillant - Reinigungsmilch - Natural Cleansing Milk

Logga in eller skapa ett konto för att skriva en recension.

Ställ en fråga