Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
Badsalt blå - Aroma 500g

Badsalt blå - Aroma 500g

1 / 1
Badsalt blå - Aroma 500g

Badsalt blå - Aroma 500g

Art. nr: UIBTDQ
(0 recensioner) Recensera
La Cure - salt Badsalt blå - Aroma Art nr.LC9702500 Vikt: 500g Badsalt med mineraler ...läs mer
Lagerstatus
  Finns i lager
99,00:-
Fraktkostnad 48,75:-

La Cure - salt

Badsalt blå - Aroma

Art nr.LC9702500

Vikt: 500g

Badsalt med mineraler från Döda Havet - lätt aromatisk med höga mineralhalter - Bad i Döda Havets salthaltiga vatten har en lång tradition som kurbad. Häll La Cure avslappnande mineral badsalter från Dödahavet i ditt badvatten och få ditt eget havsbad!

Innehåller magnesium, potassium, kalcium, brom och många fler mineraler som har tillsammans fuktreglerande, lugnande och avslappnande egenskaper.

Ur den djupa, mineralrika varmvattenkällorna vid Döda havet, hämtas den högkoncentrerade badkristallen vars unika sammansättningen, av för huden viktiga mineraler och organiska ämnen, som endast naturen kan åstadkomma.

Badkristallerna ger utöver detta näring samtidigt som de tar bort smuts och orenheter och gör huden mjuk.

Döda Havet är kända sen antiken för att vara välgörande för skadad och känslig hud. Ytterligare har dessa mineralrika produkter en uppstramande effekt på blodcirkulation i det översta hudlagret.

Hudvårdsprodukter från Dödahavet ger dig en ren och frisk hud.

Användning:

Lös upp 250 gr badsalt i badkaret med rinnande varmt vatten och justera vattentemperaturen i efterhand. Slappna av i badet i 20-30 min och njut av badkristallernas mjukgörande effekt. Avsluta med en kall dusch för maximal stimulans.

Använd La Cure badsaltet 2-3 ggr i veckan för bästa resultat. Kan med fördel användas som fotbad.

Magnesium påskyndar läkning och ökar cellernas livskraft. Potassium balanserar fukten i huden. Kalcium ökar blodcirkulationen och stärker ben och naglar. Brom är muskelavslappnande och minimerar stelhet.

La Cure produkter tillverkas under strikt kontroll och är ISO-certifierade. Fria från parabener, inget barnarbete, inga djurförsök.

Logga in eller skapa ett konto för att skriva en recension.

Ställ en fråga