Kundvagn
Totalt: 0,00:-
Kundvagn

Badsalt grön - Eukalyptus 500g

 • SKU
  LTJTUG
  Varumärke
  La Cure
  Pris 99,00:- 99.00
  eller Klarna Delbetalning
  5,00:-/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad 48,75:-

La Cure - salt

Badsalt grön - Eukalyptus

Art nr. LC9704500

Vikt: 500g

Detta eukalyptus badsalt från Döda Havet innehåller magnesium, potassium, kalcium, brom och många fler mineraler som har tillsammans fuktreglerande, lugnande och avslappnande egenskaper.

Eukalyptus var okänt för européer fram 1770, men varit känt som naturmedicin i andra kulturer i över 2000 år. Oljan från eukalyptus motverkar och lindrar förkylning, hosta, bronkit och andra luftvägsinfektioner.

Eukalyptus är sårläkande och verksam mot hudinfektioner och svamp. Utmärkt i hud- och badprodukter på grund av sina helande egenskaper.

Badsalter och badoljor med eukalyptus ökar blodcirkulationen. Hjälper vid inflammationer, vid reumatisk smärta, ledvärk och när musklerna är spända eller smärtar.

Ångorna från bad med eukalyptus stärker immunförsvaret och rensar luftvägarna.

Badkristallerna ger utöver detta näring samtidigt som de tar bort smuts och orenheter och gör huden mjuk.

Användning:Lös upp 250 gr badsalt i badkaret med rinnande varmt vatten och justera vattentemperaturen i efterhand. Slappna av i badet i 20-30 min och njut av badkristallernas mjukgörande effekt. Avsluta med en kall dusch för maximal stimulans. Använd La Cure badsaltet 2-3 ggr i veckan för bästa resultat.

Kan med fördel användas som fotbad.

Magnesium påskyndar hudens återhämtning och ökar cellernas livskraft. Potassium balanserar fukten i huden. Kalcium ökar blodcirkulationen och stärker ben och naglar. Brom är muskelavslappnande och minimerar stelhet.

Sökord: Bath Salt - Badkristaller - Bath Crystals

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik