Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
Body lotion 200ml

Body lotion 200ml

1 / 1
Body lotion 200ml

Body lotion 200ml

Art. nr: QA9JFBEO
La Cure
(0 recensioner) Recensera
La Cure - Kräm Body Lotion 200 ml Art nr. LC9750200 Vikt: 230g En fantastisk ...läs mer
Lagerstatus
  Finns i lager
199,00:-
Fraktkostnad 48,75:-

La Cure - Kräm

Body Lotion 200 ml

Art nr. LC9750200

Vikt: 230g

En fantastisk återfuktande bodylotion från La Cure, berikad med Döda Havs mineraler och vitamin E - skyddar huden från uttorkning och återställer fuktbalansen.

Använd denna friskande och mjukgörande hudlotion regelbundet för torr hud på kropp, hals, armar och ben.

La Cure Hudlotionen mildrar besvär från lindrig psoriasis.

Dess mineraler stimulerar blodcirkulationen, föryngrar, återuppbygger huden och förbättrar cellernas ämnesomsättning och tillför den näring.

Döda Havet - naturens mirakel:
Döda Havet, världens mineralrikaste hav är känt som kurort sen urgamla tider och dess mineraler är erkända för att skänka avslappning, ge näring till hyn, aktivera blodcirkulationen och lugna reumatiska obehag samt rubbningar i ämnesomsättningen. Mineralhalterna uppgår till 30 %, vilket är 10 gånger mer än i andra hav.

Man har hittat 2000 år gamla lämningar efter romerska SPA här och det är känt att kung Salomo, drottning Cleopatra och Herodes den store besökte Döda Havet för att njuta av dess läkande krafter.

La Cure Döda Havs produkter bygger på naturliga recept och historiska kunskaper om avslappning och föryngring. Den höga koncentrationen av naturliga havsmineraler påskyndar hudens egen ämnesomsättning. Detta ökar celltillväxten och bibehåller fuktbalansen.

Forskare från hela världen bekräftar det människorna i detta område känt till i tusentals år: den välgörande verkan som Döda Havs salta vatten och mineralrika lera har på huden.

La Cure hudlotionen är ISO-certifierad, inget barnarbete, inga djurförsök.

Logga in eller skapa ett konto för att skriva en recension.

Ställ en fråga