Kundvagn
Totalt: 0,00:-
Kundvagn

Dödahavet Tvål med svart Kummin

 • SKU
  HIXBLR
  Varumärke
  La Cure
  Pris 49,00:- 49.00
  eller Klarna Delbetalning
  3,00:-/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad 48,75:-

La Cure - tvål

Svart Kummin tvål

Art nr: 9734090

Vikt: 90g

 Kummintvålen baseras på kumminolja som har lugnande och återfuktande egenskaper som inte bara tillför fukt till övre hudlagret, men även saktar ner hudens vätskeförlust. Den svarta kummintvålen förnyar hudcellerna med att avlägsna döda celler.

De stora fördelarna för ansikte och kropp från denna naturligt handplockade växtbaserade tvål är att den passar alla hudtyper, torkar inte ut huden utan tillför den naturlig fuktighet. Svart kummin är en naturlig healer för irriterad hud. Nigella Sativa extrakt från kumminfrö som är den aktiva substansen i tvålen, hjälper till att avlägsna smuts som kan täppa till porerna. Hjälper också till med hudskador som akne och blåmärken. Passar bra för överkänslig hud.

Denna naturtvål görs främst från svart Kumminfröolja (nagilla sativa) och hela kumminfrö som har naturliga anti-inflammatoriska egenskaper och som traditionellt har använts av beduinstammar i Negevöknen, nu även i stora delar av Mellanöstern och har blivit allt mer populär i Europa och USA.

De hela kumminfrön i denna tvål ex-folierar försiktigt din hud så den kommer att stråla som en ungdoms hud. En riktig badupplevelse.

Användning: Använd Black Seed Soap två gånger om dagen för maximalt välbefinnande. Behandla huden efteråt med La Cure fuktgivande kräm för bästa resultat och störst nytta.

Alla våra Svarta Kummintvålar är tillverkade av råvaror av högsta kvalitet och innehåller ren extrakt av Nigella sativa för att garantera att din hud hålls frisk och ungdomlig efter varje användning. Nigella sativa är ett av de mest hyllade frön i naturläkemedlens historia. De bästa fröna kommer från Egypten där de växer under nästan perfekta förhållanden i oaser där de vattnas på ett naturligt sätt tills fröhusen bildas. Som bevis på detta, har man hittat svart spiskummin i Tutankhamuns grav.

Även om svart spiskummin nämns i Bibeln liksom i profeten Muhammeds ord, var det inte undersökt grundligt förrän ungefär för fyrtio år sedan. Sedan dess har mer än 200 studier utförts på flera universitet.

Innehåll: Vatten, svart kumminolja, olivolja, glycerin, svart kummin pulver, Döda Havssalter, naturliga parfymer.

La Cure är ISO-certifierade, inget barnarbete, inga djurförsök. La Cureprodukter är godkända av US FDA.

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik