Kundvagn
Totalt: 0,00:-
Kundvagn

Fot Kräm 500ml

 • SKU
  GKFMLW
  Varumärke
  La Cure
  Pris 389,00:- 389.00
  eller Klarna Delbetalning
  17,00:-/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad 48,75:-

La Cure - Kräm

Fotkräm antibakteriell, 500 ml med pump

Art nr. LC9930500

Volym: 500 ml

La Cure FOTKRÄM innehåller Dödahavssalt och antibakteriella ämnen som motverkar svamp. Fotkrämen ger god fothälsa och är mjukgörande för torra, sträva fötter med självsprickor. Storpackning för fotvårdsterapeuter.

En fantastiskt lenande fotckräm för trötta fötter - absorberas snabbt, utan att kladda. Gör fötterna mjuka, smidiga, skyddar mot fotsvett, dålig lukt och påskyndar läkning av huden på skadade områden.

Denna bakteriedödande fotkräm är även mycket populär hos dem som har andra hudproblem på fötterna, som eksem eller psoriasis.

La Cure fotkräm skiljer sig från många andra fotkrämer med att de inte lämner efter sig en oljig känsla men höjer huden fukt-nivå till en skön känsla.

Användning:
Efter att du har tvättat fötterna med La Cure salt- eller lertvål eller tagit ett fotbad med La Cure badsalt som har anti-bakteriella egenskaper, skall du torka fötterna och smörja in dem med fotkrämen.

Döda Havet:
La Cure hudprodukterna bygger på naturliga recept och historiska kunskaper om avslappning och föryngring. Den höga koncentrationen av naturliga mineraler påskyndar hudens egen ämnesomsättning. Detta ökar celltillväxten och bibehåller fuktbalansen.

Dermatologiskt välgörande.

La Cure produkter framställs under sträng ISO-kontroll och är godkända av US Food and Drug Administration.


 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik