Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.

Köpvillkor

Köpvillkor

Enligt gällande svensk köplag. Ingen försäljning minderåriga ( under 18 år) urtan målsmans tillåtelse.

Leveranstid
När en vara är märkt "I lager" tar det normalt 3-4 arbetsdagar (mån-fre) innan du har beställningen. Normalt lämnar beställningen oss den första arbetsdagen (mån-fre) efter att vi har mottagit din beställning. Vi skickar de flesta beställningar som vadderade brev, tvålarna är inbäddade i silkepapper. Leveranstiden kan variera beroende på hur stor din beställning är, i vissa fall måste din beställning hämtas ut hos ditt postombud för att den inte får plats i din postlåda (brev får max vara 3 cm på höjden). I dessa fall skickar posten ut en avi med information om var och när du kan hämta. Är det en mindre beställning som går ner i din postlåda går det givetvis fortare. Vi skickar endast inom Sverige

Betalning

Bankgiro:

Ifall du föredrar att förskottsbetala går det bra till vårt Bankgiro 120-9162, vid betalning till bankgiro måste du ange ditt telefonnummer som även är ditt kundnr i textmeddelandefältet. Vid betalning till bankgiro tillkommer 1-2 dagars leveranstid då det tar längre tid för oss att se att pengarna har inkommit. Vi skickar inga varor förrän vi mottagit din betalning.
 

Ångerrätt/Öppet köp
Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna, förutsatt att varan returneras i orginal skick och i oskadad originalförpackning ifall sådan finns.

Det är ditt ansvar att varan och dess originalförpackning kommer till oss i oskadat skick. Se därför till att varan emballeras väl. Då tvål är en hygienprodukt ska varan vara helt oanvänd. Returen är godkänd först när vi har kontrollerat varan. Vid godkänd retur återbetalas summan inom kort. Vid ej godkänd retur returneras varan och frakt debiteras. Kontakta oss innan du returnerar varor. 

 

MOMS
Moms ingår i alla angivna priser och specificeras i din order. 

 

Avbeställning
Avbeställning av order är ej möjlig efter att du skickat din order

 

Kundtjänst

Ifall du har någon fråga eller behöver komma i kontakt med oss:

E-post: baronhammam@hotmail.com

Telefon: 08- 644 72 05 mellan (13,00-18,00) fardagar.