Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
Tandkräm - vitamin B12

Tandkräm - vitamin B12

1 / 1
Tandkräm - vitamin B12

Tandkräm - vitamin B12

Art. nr: ID-199
(0 recensioner) Recensera
Sante - Tandkräm Tandkräm med vitamin B12, 75ml Art nr. 42596 Volym: 75ml SANTE tandkräm ...läs mer
Lagerstatus
  Finns i lager
63,00:-
Fraktkostnad 48,75:-

Sante - Tandkräm

Tandkräm med vitamin B12, 75ml

Art nr. 42596

Volym: 75ml

SANTE tandkräm DENTAL MED vitamin B12 är testad av tandläkare! Dess aktiva ingredienscomplex av natriumfluoride, xylitol och ekologisk salvia skyddar tänder och tandkött. Kombinationen av natriumflouride och vitamin B12 är effektiv mot bakterien som orsakar karies och tandköttsinflammation. En effektiv tandkräm med ett aktivt komplex mot karies, tandlossning och plack. Tandkrämens fina formula ger en skonsam rengöring av tänder och tandkött. Därtill ges en frisk smak och andedräkt av äkta pepparmyntsolja! 75 ml.

En kronisk brist på vitamin B12, som ofta drabbar vegetarianer, veganer och äldre, kan leda till hälsoproblem. Det dyrbara vitaminet B12 i Dental Med tandkrämen absorberas av kroppen via slemhinnorna i munnen och kan ? med regelbunden användning - minska eller till och med eliminera B12 brist.

Testresultat visar på en 60% ökning av vitamin B12 efter två applikationer dagligen under enbart 4 veckors användning. (Källa Institutionen för klinisk kemi och biokemi vid universitet i Magdeburg, Tyskland 2001).

Observera: Förhindra att barn under 6 år sväljer för mycket tandkräm, använd endast en ärtstor mängd för att rengöra tänderna. Av denna anledning bör tandborstningen övervakas av vuxna.

Innehåller natriumflourid med flouridhalt 1200 ppm. Tandkrämen får sin naturligt röda färg från vitaminet B12. Man har inte kunnat finna någon missfärgning under kliniska tester.

Logga in eller skapa ett konto för att skriva en recension.

Ställ en fråga